Home CXT Groots in klein werk

CXT. Groots in klein werk.

10,8 V machines blijken toch een dingetje te zijn in de bouw. Er bestaan diverse vooroordelen over prestatie, accuduur en kracht. Terwijl het bijzonder praktische en goede machines zijn. Want de techniek gaat altijd verder.

Bewezen technieken toegepast in CXT
In onze nieuwe 10,8 V CXT productlijn komen een aantal zaken samen die de andere Makita's ook goed voor elkaar hebben. Zo is de staafaccu vervangen door de succesvolle Makita schuifaccu. Mét laadindicator. De nieuwe lader is voorzien van luchtkoeling waardoor de oplaadtijden korter zijn. En de accu's hebben meer tankinhoud gekregen: 2,0 Ah. Of 4,0 Ah voor die machines die meer stroom vragen, zoals de boorhamer of cirkelzaag.

Meer mogelijk met BL-motor
Ook naar kracht is gekeken. Zo creëert de toepassing van borstelloze motors nieuwe mogelijkheden. Velen hebben zich inmiddels verbaasd over hun indrukwekkende prestaties. En last but not least, ook de vormgeving is sterk verbeterd. Deze compacte, professionele machines ogen als een 14,4 V of 18 V machine alleen dan een paar maatjes kleiner.

 

Maak kennis met Makita's CXT productlijn

Onze CXT productlijn dekt jouw basisbehoefte. Simpel. In totaal zijn er 20 CXT machines te verkrijgen én er komen nog veel meer aan. Maar wanneer gebruik je nu 10,8V? Hieronder kun je een aantal video's bekijken, waar Ike je goed uitlegt wat de toegevoegde waarde is van de Makita CXT-lijn en duidelijk maakt welke machine je het beste kunt gebruiken voor jouw bewerking.